τα λίπη και τους ιδιότητες

Το ανθρώπινο σώμα είναι οι κύριες πηγές ενέργειας διάφορα λίπη. Πηγή ενέργειας για το σώμα, βοηθούν λιποδιαλυτές την απορρόφηση των βιταμινών, σταθερό επίπεδο της θερμοκρασίας του σώματος. Θα πρέπει στην δομή των κυτταρικών μεμβρανών, ορισμένες λειτουργίες των ορμονών, καθώς και βιταμίνης D για να σχηματίσουν.

τα φυτικά έλαια και τις ιδιότητές τους

Τα κύτταρα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της ενέργειας που καταναλώνεται στην βέλτιστη περίπτωση, το 30% σε διάφορα λίπη που προέρχονται από τα προϊόντα.Τραπεζαρία σε μας χρησιμοποιείται. http://athenswarriors.info/

λίπη και έλαια από την άποψη των χημικών, όλα γλυκερίνης με λιπαρά οξέα, που αποτελούν εστέρες. Η κύρια διαφορά μεταξύ λιπαρά οξέα του τύπου της χημικής σύνθεσης. Χημική σύνθεση των λιπαρών οξέων με το μήκος της αλυσίδας, τον αριθμό των ατόμων άνθρακα, καθορίζει το καθεστώς των συμπλεγμάτων FAT και τήξης.

Αντίστοιχα, μπορούμε να μιλήσουμε για λίπη ή έλαια. Ζωικό λίπος, κορεσμένα λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα και στεατικό οξύ παραπάνω σε αυτήν την θερμοκρασία του δωματίου εξάπλωση, σε στερεή κατάσταση. Στα φυτικά λίπη ακόρεστα λιπαρά οξέα δρουν κυρίως όπως, για παράδειγμα, υγιεινό τρόπο ζωής, είναι ουσιαστικής σημασίας, για παράδειγμα, να -, λινολενικό οξύ (Ω-3) και το αραχιδονικό οξύ (Ωμέγα-6).

Αυτά τα λίπη είναι υγρά σε θερμοκρασία δωματίου, ονομάζονται έλαια. Λιπαρά οξέα τα άτομα του άνθρακα μεταξύ διπλό ποσό των ομολόγων χαρακτηριστικά. Διπλούς δεσμούς, που περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα, αφήστε το. Είναι μια διπλή σχέση, περιέχουν λιπαρά οξέα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα περισσότερες από μία διπλή σχέση με τα λιπαρά οξέα και τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

Διεθνείς μελέτες δείχνουν ότι η μεγάλη ποσότητα κορεσμένων λιπαρών οξέων (π. χ., παλμιτικό οξύ, στεατικό οξύ, οξέος, ) κατανάλωση έχει αρνητική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών και τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Πλούσια η υπερβολική κατανάλωση λίπους, ως εκ τούτου, ένα σημαντικό επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα. Η υψηλή χοληστερόλη και πολλές σοβαρές σχηματισμό της νόσου μπορεί να παίξει το ρόλο του.

Ζωικά λίπη Τα πουλιά λίπος από πάπιες, και νόστιμα, гедонические αξίες, αλλά η δημοτικότητά τους είναι χαμηλή, μαζική κατανάλωση-αυτό δεν είναι τυπικό. Σε και πάπια λίπος κορεσμένο λίπος σε φτωχούς, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και πιο πλούσια από ό, τι άλλα ζωικά λίπη. Αυτά τα χαρακτηριστικά της καρδιάς και του αγγειακού συστήματος, που είναι πιο επικερδής, περ.

Τα ζωικά λίπη και τις επιπτώσεις τους στην υγεία μας


Η μεγάλη σφαγή των ζώων, τα βοοειδή, τα πρόβατα, το λίπος είναι πολύ δύσκολο να χωνέψει, δεν είναι κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. Έτσι, ζωικό λίπος, ειδικά των χοίρων, τον έχουμε.

Χοιρινό λίπος από το μπέικον, ή όργανα που βρίσκονται μεταξύ λαμβάνονται οξέων μαγιό . Καλή ποιότητα λίπους, ένα λευκό ή χρωματιστό , μυρίζει το ευχάριστο, το τρίξιμο, η μυρωδιά είναι δυσάρεστη, άσχημη μυρωδιά.”

Τα φυτικά έλαια Σε διαφορετικά, υψηλή περιεκτικότητα ελαίου από τα φυτά, τα οποία αποτελούνται από αυτά. Η εξόρυξη πετρελαίου από την άποψη των βασικών φυτών ηλιέλαιο, , σόγια, κολοκύθες και , τροπικά, υποτροπικά ελαιόλαδο, φοινικέλαιο και τα φιστίκια.

Το λάδι που εξάγεται από τους σπόρους μέσω της εξώθησης, όταν κάνετε κλικ , η υπόλοιπη ποσότητα και ποικιλία από χημικές ουσίες, χημικά αφαιρούνται από τα φυτά. Η καλή ποιότητα των φυτικών ελαίων σε θερμοκρασία δωματίου διαφανή, άχρωμο, όχι θολό, τη γεύση, τα χαρακτηριστικά των φυτών, τις μυρωδιές σχεδόν καθόλου. Το ηλιέλαιο έχει χρυσοκίτρινο χρώμα, το κραμβέλαιο και το ελαιόλαδο σε ένα πιο σκούρο, απόχρωση του πράσινου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *